SERVICES

Installatie van rookkanalen

 De vakmannen van Schoorsteenveger Bams zijn ook gespecialiseerd in het installeren van rookkanalen. Het rookkanaal is misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw kachel. Deze zorgt namelijk voor een juiste afvoer van rookgassen en een goed werkend rookkanaal voorkomt schoorsteenbranden of vergiftiging. Doordat wij strenge eisen hanteren en al onze materialen zijn voorzien van een Europees CE Keurmerk, garanderen wij een veilige installatie van rookkanalen in uw woning.

Vragen? Contacteer ons

Dubbelwandige en flexibele rookkanalen

Er zijn twee verschillende soorten rookkanalen die wij installeren, namelijk de dubbelwandige en de flexibele. Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken en u te adviseren over het juiste type rookkanaal. Een dubbelwandig rookkanaal installeren wij bijvoorbeeld als u geen schoorsteen heeft waar u de kachel op kunt aansluiten. Of wanneer uw schoorsteen te klein is of u een rookkanaal heeft die niet goed functioneert. Een flexibel rookkanaal installeren wij als uw schoorsteen niet goed funtioneert, als u een schoorsteenbrand heeft gehad of wanneer u een lek rookkanaal heeft.

Inspectie van rookkanalen

 Heeft u al een rookkanaal, maar wilt u weten of deze nog veilig is? Wij komen graag bij u langs om deze te controleren en te inspecteren. Het inspecteren van rookkanalen doen wij onder andere door middel van camera-inspectie. Hiermee kunnen wij de inwendige conditie van het rookkanaal beoordelen en u adviseren over eventuele reparaties.

Schoorsteenonderhoud via Schoorsteenveger Bams

Bent u op zoek naar een vakman voor schoorsteenonderhoud? Neem dan contact op met Schoorsteenveger Bams. Onze schoorsteenvegers zijn werkzaam in heel België en komen graag jaarlijks bij u langs voor schoorsteenonderhoud. Vul het contactformulier vrijblijvend en gratis in en wij nemen snel contact op voor een prijsindicatie en het maken van een afspraak.